Fashion

Cozy moments + Online giveaway

Online give away - win - ruby brown

Writing to you with a big smile on my face. Let’s kick start 2016 with this cute online give-away! 

The one thing I love most when I come home after a busy day is putting on my joggings and a pair of cozy slippers. These from Ruby Brown are my best friends during these colder days we’re experiencing. So warm, fuzzy and comfy! They are called ‘Marlene’ and are available in lots of different colors. In collaboration with Ruby Brown I’m giving away one pair of Marlene slippers and if you win, you can pick whatever color you like best :)!

The only thing you need to do is either follow me on Bloglovin (radishtowear) or Instagram (@radishtowear), follow @rubybrown on Instagram and let me know why you would like to win in the comment section below. Also let me know on which channel you started following me so I can look you up to check it :).

Check out Ruby Brown’s website here to see which other colors are available. Hugs!

Online give away - win - ruby brown

Online give away - win - ruby brown

Follow me on Social Media!

InstagramFacebookTwitterPinterest and  bloglovin

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply
  Evelien DV
  January 15, 2016 at 11:17 am

  Ik volg je op bloglovin en volg beide instagrams (@devosevelien)! Ik wil graag een paar winnen voor mijn mama die altijd koude voeten heeft op onze tegelvloer.

 • Reply
  wanda berg
  January 15, 2016 at 9:30 am

  Zou ze heel erg graag willen winnen moet binnenkort het ziekenhuis in en kan deze mooie sloffen heel erg goed gebruiken om mijn voeten lekker warm te houden daar #heelhardhopen

 • Reply
  Chris
  January 14, 2016 at 8:50 am

  http://www.patagoniaoutletonlines.com

  I’m in love with your blog. Lovely post! Very well written. Keep in touch.

 • Reply
  Tamara TS
  January 11, 2016 at 11:42 pm

  Die zijn mooi! Stylish verantwoorde pantoffels! Ik volg op Instagram (@paramara1982) en BL. Ik zou zelf voor de rode variant kiezen, al hebben de blauwe ook wel iets. Staan alsof je in een sjiek engels landhuis in een chesterfield zou zitten. ;)

 • Reply
  Anita H.
  January 11, 2016 at 8:58 pm

  Die wil ik wel winnen. En mijn voorkeur gaat uit naar de zwarte.

 • Reply
  Jennifer
  January 7, 2016 at 10:45 pm

  Onwijs leuke slofjes mag je weggeven! Ik vind ze echt heel schattig, ze lijken wel wat op de UGG pantoffels. Ik wil graag meedoen omdat ik nogal wat sloffen verslijt de laatste tijd. Ik ben onlangs afgestudeerd en moeder en zit tegenwoordig heel veel thuis en loop dus met name op pantoffels. Een nieuw paar zou nu echt ontzettend goed uitkomen zodat ik weer met iets meer style de deur kan openen voor de postbode en andere deurverkopers, hihi.

 • Reply
  Kim
  January 7, 2016 at 8:20 pm

  Ah liefde voor deze schoentjes. Ze zijn zo mooi. Ik hou echt van deze stijl. Lekker preppy voor thuis :).

  Doe graag mee!

 • Reply
  Larissa
  January 7, 2016 at 2:03 pm

  CRAY CRAY CRAY. Fabuleuse slippertjes. Ik kan niet goed uitleggen waarom, maar ze doen me denken aan mijn lievelingsstad, New York. Zou hier echt zooooooooooooooooooo blij mee zijn en ze letterlijk iedere dag dragen als ik thuis ben of thuis kom. De donkerblauwe versie is mijn favoriet. Superstoer, luxe, out of the ordinary en een prachtig stofje.

  ‘Style is a reflection of your attitude and your personality’.
  -Shawn Ashmore

 • Reply
  Melissa
  January 6, 2016 at 11:20 pm

  Midnight Purple, wat een prachtige kleur! Heb altijd ijsvoeten, opwarmen tegen mijn man zijn benen, maar vaak vind hij dit niet zo fijn. Hihi

 • Reply
  Jarla_n
  January 6, 2016 at 9:52 pm

  I am from germay an just follow you in instagram. I love Amsterdam and fashion and your pictures just macke my day better.
  Love jarla

 • Reply
  Melanie
  January 6, 2016 at 9:49 pm

  Jaaaa graag voor mijn koude voetjes :D

 • Reply
  Rochella
  January 6, 2016 at 8:14 pm

  I adore your way of taking pictures. Altijd mooi vooral die met de telefoon vind ik leuk. Ik heb altijd koude voeten en ik doe graag mee om te winnen. Ik ben een echte koukleum. Ik volg je al een tijdje op alle social media. En ruby nu ook. Xoxo

 • Reply
  Liesbeth
  January 6, 2016 at 8:02 pm

  Oh wat ben ik blij dat je dit merk aan me voorgesteld hebt! Ik ben al een tijdje opzoek naar een leuk paar pantoffels en deze zijn echt perfect. De cherry red en royal blue zijn sowieso mijn favorieten. Ik volgde je al op Instagram en nu volg ik Ruby Brown ook ;) groetjes!

 • Reply
  Anouk
  January 6, 2016 at 8:01 pm

  Oh wat een gave winactie! En wat een leuke slofjes. Aangezien de koude dagen beginnen te komen in Nederland wil ik er graag ook fashionable bijlopen als ik binnen ben met mijn kop thee en dekentje. Fingers crossed en ik volg je op al je social media kanalen.
  Liefs Anouk

 • Reply
  La French Connection
  January 6, 2016 at 5:39 pm

  The pictures are amazing. Your sleepers look so cosy! I’m very sensitive to cold (coming from the French Riviera and living in England doesn’t help) so mine are a bit like hug boots to cover my ankles too. A bit less chic but very warm!

  Mika from La French Connection

 • Reply
  Chloé Van Overmeiren
  January 6, 2016 at 2:39 pm

  Ooh, wat leuk dat je dit doet! Die zien er zo mooi én nog eens elegant uit ook.
  Ik zou het superleuk vinden om deze te winnen, ik breng eigenlijk mijn hele dag door op pantoffeltjes, omdat ik dat zo leuk vind om te dragen. De komende maand heb ik examens, dus zou ik deze heeeel goed kunnen gebruiken!
  Ik volg je op Instagram, Bloglovin + ook het Instagram account van Ruby Brown.

  xx

 • Reply
  Ronit
  January 6, 2016 at 1:20 pm

  Ik heb je leren kennen bij Accenture en sindsdien ben ik je fan en volg ik je voornamelijk via Insta :-). Wil ze graag aan m’n moeder geven. Liefs..

 • Reply
  Marijn
  January 6, 2016 at 11:38 am

  I allready followed you on both Instagram and Bloglovin. I started following Ruby Brown on Instagram as well now. Whenever I come home, I also put on some trousers and a sweater. I don’t like to turn on the heater, because I feel like you better dress warm. But, I seriously don’t have any warm socks or slippers. These would be perfect to match with joggers and sweater, haha. Sweet of you to do a give-away, by the way! x

 • Leave a Reply